Jään peite

ArmorDeck Ice

Jäähallistasi tulee monikäyttöareena vaativiin tapahtumiin

Lisää liikevaihtoasi järjestämällä konsertteja, messuja ja muita tapahtumia jäähallissa ilman, että sinun täytyy poistaa jäätä tai vahingoittaa sitä! ArmorDeck:n jäänpäällyste on markkinoiden kehittynein siirrettävä lattia ja suunniteltu erityisesti kestämään äärimmäisiä painorasitteita.44

Raskasta liikennettä tekojäällä

ArmorDeck Ice:n kanssa voit turvallisin mielin päästää trukit, puoliperävaunut, kurottajat ja nostimet areenallesi. ArmorDeck Ice kestää painorasitteita jopa 22kg/cm2, joka on enemmän kuin on sallittua norjalaisilla teillä.

Vahva siirrettävä lattia tekojään suojaamiseen

ArmorDeck Ice:n moduulit ovat kooltaan 106cm x 106cm x 5cm. Moduuleissa on kaksisuuntainen ja voimakas kantokuvio, joka takaa optimaalisen painonjaon ja vakauden. Erikoispohja vahvistaa siirrettävää lattiaa entisestään. Siirrettävän lattian rakenteella on hyvä eristyskyky.

ArmorDeck Ice:ssa on voimakkaat ja vahvat kaarikiinnikkeet, jotka kiinnittävät moduulit toisiinsa. Lisäksi tuotteissa on alumiiniset camlock-lukitukset, joilla moduulit voidaan lukita toisiinsa ja lisätä lattian vakautta. Camlock-järjestelmä on suojattu hyvin ympäröivillä kantorakenteilla, niin etteivät ne irtoa. Jokainen camlock-lukitus on myös rakennettu siten, että ne voi vaihtaa yksitellen, jos vahinko tapahtuu.

ArmorDeck Ice:n paneelit ovat osittain limittäin ja niissä on erikoisrakennettu viemäröinti jätevesille, jolloin jää pysyy suojeltuna parhaalla mahdollisella tavalla. ArmorDeck Ice suojaa hyvin myös muilta nesteiltä, joiden voidaan kuvitella jäätyvän lattialle erilaisten tapahtumien aikaan.

Helppo puhdistaa ja hoitaa

ArmorDeck on valmistettu helppokäyttöiseksi ja -hoitoiseksi. Siinä ei ole mitään koloja, joihin rapa, tupakantumpit tai muut roskat voisivat tarttua.

Jokaisessa moduulissa on hiekkapuhallettu, liukumaton pinta, joka on helppo puhdistaa koneella, tai mopilla ja harjalla. Tasaisessa pinnassa ei ole kuviointeja tai raitoja, jotka keräisivät likaa.

Luo monikäyttöareena

Muuta luistelu- tai jääkiekkoareena monitoimiareenaksi ja tee totta lisäansiomahdollisuuksistasi, joita todellinen monitoimikäyttö luo.

Lisää jääaikaa halleihin

Käyttämällä siirrettävää lattiaa tekojään suojana erilaisten tapahtumien aikaan, jäätä ei tarvitse poistaa ja tehdä täten jäähallia käyttökelvottomaksi. Siirrettävä lattia antaa siis myös paremmat edellytykset alueen urheilulliselle kehitykselle ja harrastajille, jotka tarvitsevat tekojäätä ympäri vuoden.

Vahva siirrettävä lattia erilaisiin kuljetusvaatimuksiin

Multiarenan lattiaratkaisuilla voit mitoittaa lattian kunnianhimoisiinkin tarpeisiin. Oli kyseessä sitten trukit, nostimet, kurottajat, kuorma-autot, perävaunut tai muunlaiset ajoneuvot tai kuljetusvälineet.

Alan johtava siirrettävä lattia tekojään suojaamiseen

UltraDeck Ice on markkinajohtava suojapäällyste, jota käytetään lukuisilla jääkiekkoareenoilla ympäri maailmaa, erityisesti Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

ArmorDeck Ice on uudensukupolven suojapäällyste, jota suositellaan tapahtumiin, joissa on tarvetta erikoiskuljetuksiin.

Molemmat tuotteet on erityisesti suunniteltu suojaamaan jäätä vahingoilta ja samalla saadaan aikaan puhdas ja tasainen lattiapinta.

Markkinajohtaja myös ajansäästössä

Multiarena AS tarjoaa markkinoiden käyttäjäystävällisimmät jäänpäällysteet.

Pieni työryhmä ilman erityisosaamista pystyy peittämään jääkiekkokaukalon alle kahdessa tunnissa.

Voidaan toimittaa useissa väreissä

Lattia voidaan myös räätälöidä vastaamaan seuran, tai areenan olemassa olevaa väritystä. Myös logo tms. voidaan lisätä

Päällysteen peittäminen

Siirrettävät lattiat ovat itsekseenkin ilo silmälle, mutta mikään ei estä käyttämästä jotain niiden päällä, oli se sitten jokin pelialusta tai punainen matto.

Ei lohkeilua, murtumia tai lahoamista

Päinvastoin kuin puu tai vanerilevyt, Multiarenan tuotteet eivät kierry, lahoa, murru tai haalistu. Tuotteet hylkivät vettä ja muita nesteitä ja ne valmistetaan kestämään lämpötilan muutoksia, kosteutta ja sen tiivistymistä.

Kaikki, joilla on jotain kokemusta alalta, tuntevat kuitukankaat ja tietävät, että ne tahriintuvat, keräävät pölyä, irtoavat toisistaan ja ajan kanssa hajoavat palasiksi. Näillä vanhoilla ratkaisuilla on tapana liimautua jäähän lämpötilanmuutoksista johtuen ja usein vaaditaan teippiä, että osat pysyvät paikoillaan. Ja joka kerta kun teipit poistetaan, mukana lähtee osa kankaasta.

UltraDeck Ice ja ArmorDeck Ice voidaan asentaa ja hoitaa ilman tällaisia ongelmia.

Multiarenan toimitukset ovat turvallisia

Kun tilaat päällysteen Multiarenalta, tiedät että takanasi on maailman suurin tekojään suojien valmistaja.

Täyden kaliiberin ratkaisuissa, jotka räätälöidään tarpeen mukaan, Signature Fencing and Flooring Systems asettaa mielellään oman tarkastajansa varmistamaan tilauksesi laadun. Tilaustasi seurataan tarkasti ja voit luottaa ammatti-ihmisten apuun, joilla on kokemusta arvostetuista rakennuksista.

UltraDeck Ice ja ArmorDeck Ice

  • Muuttavat minkä tahansa jäähallin monitoimitilaksi
  • Helppo asentaa, hoitaa ja varastoida
  • Suojaavat tekojäätä
  • Antavat lämpimän ja kuivan lattian vieraille, tuolille ja varusteille
  • Kustannustehokas jäänpäällyste
  • Ihanteellinen konsertteihin, messuille, palkintojenjakotilaisuuksiin ja erityistapahtumiin