Siirrettävät tiet

Heavy Duty Mats & Access Matting by DuraDeck

Kestävät ja vahvat valetut muovimatot raskaille, liikkuville painoille


DuraDeck on suunniteltu joustamaan – joten se ei halkeile, tai hajoa paineen alla.

DuraDeck on ainutlaatuinen, valettu muovimatto, joka on kestävä, kevyt ja erittäin vahva. Muovipaneelit on suunniteltu suojaamaan alustaa ja helpottamaan kulkemista pehmeiden alustojen yli. Sillä saa myös vakaan tukialustan ja pidon erilaisiin aktiviteetteihin. DuraDeck paneelien kantamiseen tarvitaan 1-2 henkilöä ja ne on helppo asentaa työmaalla. Työkaluja ei tarvita asentamiseen, tai purkamiseen.

Kestävä muovirakenne


DuraDeck matot ovat kestävämpiä kuin vaneri.

Jokainen 39kg painoinen DuraDeck paneeli on valettu erityissuunnitellusta HDPE:stä (high density polyethylene), joka tekee tuotteesta aivan erityisen vahvan, kemikaalien- ja säänkestävän ja se kestää myös teollisuuskäytössä. DuraDeck on UV-suojattu, joten sitä voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissakin ilman riskiä haalistumisesta tai hajoamisesta. Paneelit ovat jämäkät, mutta samalla hieman joustavat, jolloin ne kestävät raskaita, liikkuvia painoja ilman halkeilua, tai hajoamista.

Kätevä koko


DuraDeck matot on suunniteltu kestämään kovaa painetta ilman halkeilua, tai murtumista.

DuraDeck alustansuojamattojen standardikoko on 1.22m (pituus) x 2.44m (leveys) (muita kokoja saatavilla) ja ne ovat 1,27cm paksuisia. Kuviointi antaa lisäpitoa ja estää liukumista. Jopa 500 mattoa voidaan kuljettaa tavallisessa traktorin perävaunussa tai kuljetuskontissa ja paneelit mahtuvat myös useimpien pick-up autojen lavalle. DuraDeck kuormalavoja voidaan pinota päällekkäin tarvittaessa.

Yksi 2.44m levyinen paneeli mahtuu pick-up autoon, kaivureihin ja muihin pienempiin ajoneuvoihin. Asettamalla rinnakkain 0.609m – 1.22m x 2.44m paneelit, voidaan luoda 4.88m levyinen tie, joka sopii raskaalle liikenteelle. Tietenkin paneeleja voidaan myös lisätä tarpeen mukaan, kun vaaditaan esimerkiksi kaksisuuntaisia teitä, tai suurta työalustaa.

Saatavilla eri väreissä

Käyttötarkoituksesta riippuen DuraDeck alustansuojamattoja voidaan tilata mustana ja valkoisena (räätälöidyt värit mahdollisia suurissa tilauksissa). Kun suojataan nurmikkoa lämpimissä olosuhteissa, valkoinen matto estää nurmen ruskettumista ja ylikuumentumista.

Kätevä kiinnityssysteemi

Jokaisessa paneelissa on kiinnitysreiät jokaisessa kulmassa ja keskellä 2.44m pituista sivua, joiden avulla matot voidaan yhdistää rinnakkain tai 90 asteen kulmassa toisiinsa nähden. DuraDeck paneelit voidaan yhdistää käyttämällä metallisia liittimiä tai meidän helppokäyttöisiä, muovisia liittimiämme. DuraLink metalliliittimet kestävät raskaita ajoneuvoja, sekä kääntymisistä ja äkkipysähdyksistä johtuvaa rasitusta. Kevyemmät PlastiLink liittimet on helpompi asentaa ja ne kestävät kevyemmässä käytössä. Tietenkin DuraDeck paneeleja voidaan käyttää myös ilman liittimiä useimmissa väliaikaisissa projekteissa ja ne voidaan asentaa vierekkäin hyvin nopeasti.

Kestää raskaita painoja

Riippuen alustan pinnasta ja sen ominaisuuksista, DuraDeck:n avulla sen ylitse voi päästä jopa 80 tonnin painoiset ajoneuvot ja varusteet. Järjestelmän on testannut Army Corp of Engineers Soft Soil Testing Laboratory. Testiä varten paneelit asennettiin hiekalle ja niiden päällä ajettiin täydessä lastissa olevalla 7 tonnin painoisella armeijan kuorma-autolla. DuraDeck matot altistettiin 2,000 ajokerralle.

Päihittää puun ja muut järjestelmät

Toisin kuin vaneri, DuraDeck ei väänny, lahoa tai halkeile, eikä siihen ole käytetty vaarallisia kemikaaleja, kuten arsenikkia, jota on joissain käsitellyissä vanereissa. Meidän paneelimme täyttävät paikalliset vaatimukset, jonka ansiosta arsenikkikäsitellyn vanerin käyttöä voidaan vähentää rakennuksilla ja tietyömailla. Käyttämällä DuraDeck paneeleja puun sijaan, säästät sekä rahaa, että vähennät luonnon ja työympäristösi saastumista.

Kierrätettyä muovia

Kaikki DuraDeck alustansuojatuotteet on valmistettu käyttämällä pääasiassa kierrätettyä muovimateriaalia, joten ne ovat ympäristöystävällisiä. DuraDeck paneelit ovat mukana Federal, State, and Local Governmentin osto-ohjeissa, jossa suositellaan kierrätetystä materiaaleista valmistettuja tuotteita, joiden kierrätetyn materiaalin osuus on yli 90%.

Mahdollista myös vuokrata

Suosittelemme aina ostamaan DuraDeck paneelit, koska ne ovat lähes rikkoutumattomia ja kestävät vuosia. Kertaluontoisiin projekteihin, jotka ovat rajoitettuja kestossa ja laajuudessa, tarjoamme vuokrausmahdollisuuden kohtuullisilla viikko- tai kuukausihinnoilla. Järjestämme rahdin työmaallesi ja takaisin. Voimme myös valvoa asennusta ja järjestää tarvittavan työvoiman asennusta ja purkua varten.

DuraDeck 2 – Access Matting & Working Platforms

DD2 – ihanteellinen parkkipaikoille, rakennuksille, ylityksille ja moneen muuhun

DD2 soveltuu paikkoihin, joissa saattaa olla jalankulkijoita ja mahdollisesti tarvitaan myös kuviopintaista alustaa. Jokainen DD2 paneeli on jalankulkijaystävällinen, toisella puolella liukastumisia estävä pinta ja toisella voimakkaampi liukumista estävä pinta. Paneelit ovat käännettäviä. Kun jalankulkijaystävällinen puoli on ylöspäin, se antaa silti pidon ajoneuvoille ja varusteille ja alaspäin suunnattu kuvioitu pinta estää mattoa liukumasta.

Käytä DD2 parkkipaikoilla, rakennustyömaiden jalkakäytävillä, konserteissa ja muissa tilanteissa, joissa ihmisten odotetaan kulkevan DuraDeck mattojen päällä säännöllisesti.

DD2:n jalankulkijaystävällinen pinta on täydellinen suoja betonille, asfaltille, kivelle, tai muille aremmille pinnoille, joille vahvempi pohjakuvio saattaisi olla liian raju ja mahdollisesti aiheuttaisi vahinkoa. Jalankulkijaystävällinen puoli voidaan asettaa alaspäin näissä tapauksissa suojaamaan alustaa.

DD2 alustansuojamattojen standardikoko on 1.22 x 2.44m (muita kokoja saatavilla). Ne ovat 1,27cm keskipaksuudeltaan, pois lukien pintakuvioiden mitta. DD2:ssa on 4 kiinnitysreikää, yksi jokaisessa kulmassa ja neljä lisäkiinnitysreikää (2 keskellä 2.44m pituista sivua). Tämän ansiosta paneelit voidaan yhdistää kumpaakin suuntaan ja ne ovat käännettävissä 90 asteen kulmassa tarpeen mukaan.

Räätälöidyt koot, värit ja logot ovat saatavilla (minimimäärä vaaditaan). Ota yhteyttä post@multiarena.no.

Käytä DuraLink tai PlastiLink liittimiä DD2 paneeleiden kanssa luodaksesi yhtenäisen ja kiinnitetyn kulun teillesi tai työmaallesi. Voit varastoida DD2 paneelit omassa kuormalavassasi tai meidän erityissuunnitellussa metallilavassamme.

MALLI: DD2-B / DD2-W
KOKO:                              PAINO:

1.22m x 2.44m 39.01kg
0.609m x 2.44m 19.5kg

VÄRI:

Musta tai Valkoinen (räätälöidyt värit saatavilla, minimimäärä vaaditaan)

KUVIOINTI (PINTA/POHJA):

Karkea / Karkea