Tekonurmen ja nurmikon peitteet

“Meidän lattiajärjestelmiämme käytetään ympäri maailmaa”
EventDeck

eventdeck

EventDeck on täydellinen ja kohtuuhintainen valinta tekonurmen, nurmikon tai lattiapintojen suojaamiseen tapahtumissa, joissa liikutaan kävellen, pidetään myyntikojuja tms.

Siirrettävä lattia sopii erityisen hyvin suurten, tasaisten pintojen suojaamiseen, kun kustannukset halutaan pitää matalana.

Lue lisää EventDeck:stä

UltraDeck

ultradeck

UltraDeck on tukevampi siirrettävä lattia, jonka painonsietokyvyn rajoissa voi käyttää useampia ajokorttiluokka B1:n ajoneuvoja, kuten kumipyöräisiä trukkeja ja pieniä nostureita.

UltraDeck:issa on erityisiä laajenemismoduuleja, joiden avulla materiaali voi liikkua esimerkiksi auringonvalossa ilman, että pintaominaisuudet kärsivät. Suosittelemme kokoonpanoa, jossa on näitä moduuleja ja päätymoduuleja, joita käytetään ramppeina.

Lue lisää UltraDeck 1:stä
Lue lisää UltraDeck 2:stä


ArmorDeck

armordeck

ArmorDeck on markkinoiden vahvin siirrettävä lattiajärjestelmä. Vahvat, neliömetrin kokoiset moduulit voidaan lukita toisiinsa myös fyysisesti. Vakiopainonsietokyky on 12,6kg/cm2 ja sisäänrakennetun erikoispohjan (pads) kanssa jopa 22,68kg/cm2.

ArmorDeck on valmistettu kestämään vakaana painavaa lastia ja suojaamaan samalla sekä tekonurmea, että nurmialueita.

Vakiorajoitusten sisällä voit ajaa useampia kuorma-autoja ja puoliperävaunuja, sekä käyttää kurottajaa ja useimpia markkinoilla olevia nostolaitteita.

ArmorDeck3, sisäänrakennettuine erikoispohjineen, kantaa raskaammat ajoneuvot, kuin mikä on normaalisti sallittua norjalaisilla teillä!

Lue lisää ArmorDeck:stä