Armordeck

Suunniteltu kestämään raskaita painoja

ArmorDeck:n viemäröinti- ja ilmastointiaukot päästävät ilman ja kosteuden kiertämään – nurmikko pysyy hyvinvoivana peitteen alla.

ArmorDeck on valmistettu kestämään trukkien ja muiden hyötyajoneuvojen painon ja on ihanteellinen alusta sekä lavan edessä, että takana. Voit yhdistää ArmorDeck 3:sta ArmorDeck 1:n tai ArmorDeck 2:n kanssa ja luoda räätälöidyn lattian kaikkiin tilaisuuksiin. ArmorDeck:n kanssa voit käyttää raskaita ajoneuvoja, puoliperävaunuja, nostureita ja nostimia.

Siirrettävä lattia suuriin haasteisiin


ArmorDeck:a voidaan käyttää myös jääareenoilla!

ArmorDeck:n tuotteista löydät markkinoiden vahvimmat lattiaratkaisut. Siirrettävät lattiat on suunniteltu kestämään raskasta kalustoa, antamaan maksimaalisen vakauden, sekä suojan alla oleville pinnoille.

ArmorDeck:n paneelijärjestelmä koostuu moduuleista, joiden koko on 1,06m x 1,06m. Moduulit ovat 5cm paksuisia.

Suosittelijana Field Turf Tarkett


ArmorDeck paneelit on helppo asentaa hetkessä!

ArmorDeck:n on hyväksynyt maailman suurin tekonurmen valmistaja Field Turf Tarkett.


Reunarampit helpottavat sekä ihmisten, että ajoneuvojen kulkemista.

Vahva rakenne, sekä erityisen hyvä kantavuus ja vakaus


ArmorDeck:a voidaan käyttää myös jääareenoilla!

Kiinnitykset ovat erittäin tukevia ja ne voidaan myös lukita toisiinsa. Lukituksissa käytetään vahvoja, alumiinisia camlock-lukituksia, jotka lisäävät kestävyyttä. ArmorDeck:n lukitusjärjestelmä on vahvempi kuin muut lukitusjärjestelmät ja tunnettu erinomaisesta kestävyydestään. Sillä onkin 3 vuoden takuu, myös sisäänrakennetulla camlock-järjestelmällä.


Helppo asentaa!

Mitään muuta järjestelmää ei ole niin perusteellisesti suunniteltu suojaamaan kulutukselta vaikkapa stadionkonserttien, telttatilaisuuksien ja muiden vastaavien aikana. Puhumattakaan areenakonserteista, tai tapahtumista kuten sirkuksista, ralli- tai hevostapahtumista, rakennus-, auto- tai venemessuista.

ArmorDeck:n tuotesarja on erittäin laadukas, toiminnallinen ja käyttäjäystävällinen.

Vakiovärinä harmaa, seuravärit, translucent ja transparent

ArmorDeck muodostaa tasaisen alustan jalankulkijoille, huonekaluille ja ajoneuvoille.

ArmorDeck:n vakioväri on harmaana. Siirrettävän lattian saat myös toivomallasi värillä. Myös logon tai seuratunnuksen saa halutessaan tuotteen pintaan.

ArmorDeck:n saa myös muodossa, jossa auringonvalo pääsee koko pinnasta läpi. Translucent-päällyste on valkosävyinen. Transparent taas läpikuultava päällyste, jolloin alla oleva pinta esimerkiksi ruoho, kuultaa läpi.

Yksinkertainen kiinnitysjärjestelmä takaa nopean asennuksen


ArmorDeck:lla saat parhaan mahdollisen suojan nurmellesi stadioneilla ja areenoilla.

Toisin kuin muut lattiajärjestelmät, Multiarenan ArmorDeck toimitetaan sisäänrakennettuine osineen, joiden avulla asennus on helpompaa ja lattian vahvuus lisääntyy.

Raskaan liikenteen alueella suosittelemme lukitsemaan moduulit. Raskaita ajoneuvoja käännettäessä lattiaan kohdistuu suuria paineita. Kun lattia lukitaan, estetään samalla sen vääntymistä.

Camlock-lukitukset on valmistettu alumiinista, joka lisää niiden kestävyyttä. Lukot on suojattu hyvin ympäröivillä kantorakenteilla. Multiarenan ArmorDeck:ä on käytetty pitkiä aikoja raskaiden painojen alla, ilman vaurioita. Jos lukko hajoaisikin, ArmorDeck on suunniteltu siten, että koko paneelia ei tarvitse vaihtaa, vaan pelkkä lukon vaihto riittää.

Kun lukitset lattiaa, käytät Multiarenan umbraccotankoja. Ne on valmistettu parhaasta teräksestä ja niiden avulla voit tehdä työn pystyasennossa, joka helpottaa ja tehostaa työskentelyä.

ArmorDeck Tuoteopas

  • ArmorDeck 1 – Nurmikot – Salaojitus ja ilma-aukot – Vakiona harmaa, muut värit, translucent tai transparent – Jaloilla tai ilman jalkoja
  • ArmorDeck 2 – Tekonurmi – Vahvistettu pinta – Vakiona harmaa, muut värit
  • ArmorDeck 3 – Extra Heavy Duty – Vahvistettu pohja – Vakiona harmaa, muut värit, translucent tai transparent

ArmorDeck on viimeinen nurmensuoja, joka sinun täytyy ostaa.

ArmorDeck