EventDeck

EventDeck:stä


EventDeck:lla luot tasaisen alustan urheiluun tai elegantteihin tilaisuuksiin.

EventDeck on modulaarinen päällyste, joka suojaa alustaa erittäin hyvin. EventDeck on myös kaunis katsella, kun alue on pinnoitettu.

Suunnittelit sitten konserttia 60 000 ihmiselle tai hääjuhlaa 100 vieraalle, EventDeck on täydellinen vaihtoehto kalliille puulattialle. EventDeck on nopea asentaa ja helppohoitoinen, joten myös työaikaa säästyy.

EventDeck on edullinen vaihtoehto erinomaisilla ominaisuuksilla, ja se sopii niin pieniin, kuin suuriinkin tilaisuuksiin.

EventDeck Asennusajat

      Alue       Asennusaika


Asennus ja varastointi on tehty helpoksi ED kuljetuskärryn avulla.

37.1612 m2       15 minuuttia – 1 henkilö

222.967 m2       1 tunti – 2 henkilöä

929.030 m2       3 tunti – 4 henkilöä

5574.182 m2     8 tuntia – 14 henkilöä

EventDeck Moduuli


EventDeck:lla suojaat laajatkin alueet todella nopeasti!

EventDeck toimitetaan, asennetaan ja puretaan yleensä lavoittain, jolloin työtehokkuus lisääntyy. Nämä isot kokoonpanot voi myös tilapäisesti purkaa, jos se on tarpeen. Pienillä moduuleilla on helppo suojata myös nurkat ja muut ahtaat paikat.

Ulkotiloissa väriksi suositellaan valkoista, jonka lisäksi voidaan väreillä tuoda esiin esimerkiksi erilaisia teemoja tai seuravärejä. Jos muita värejä käytetään, tulee väliaikainen lattia varustaa patentoiduilla ”Expansion Joints”-laajennusmoduuleilla, joiden avulla materiaali voi liikkua vapaasti ilman, että pintaominaisuudet kärsivät.


Tee polkuja ja kulkureittejä hetkessä!

Multiarenan kilpailijoilla ei näy olevan tähän yleiseen ongelmaan muuta ratkaisua, kuin asentaa lattiaan parin sentin raot. Nämä reunat lisäävät ihmisten kompastumisia ja voivat myös estää liikkumista.

Kulutusta kestävät moduulit kestävät suhteellisen suurta painoa. Tuolit, pöydät, myyntikojut ja olutteltat voi hyvin laittaa lattian päälle. Tavarat kannattaa kuljettaa pyörien päällä. Jos moduuli särkyy, sen voi vaihtaa helposti ja edullisesti, oli se missä kohdassa tahansa. Puhdistus ja huolto ovat helppoa käyttäen tavallisia puhdistusaineita ja harjaa tai painepesuria.


EventDeck moduulit asennetaan helposti klikkaamalla ne yhteen.

Jokainen vakiokokoinen EventDeck moduuli on 1.905cm paksu ja niissä on joukko vahvistavia säleitä, jotka jakavat painon ja antavat lisää vahvuutta. EventDeck:n tukevuus ja paksuus antavat hyvän suojan lattian alla olevalle tekonurmelle tai nurmikolle aktiviteeteista riippumatta.

Riippuen toivomastasi mallista, Multiarenan siirrettävissä lattioissa on salaojitusreikiä, joiden kautta ilma, vesi ja valo pääsevät läpi. Lisäksi saatavilla on koristeltuja, laminoituja pintoja, sekä eristetyllä alaosalla varustettu versio jääpinnoille.

Alan johtava laajennusmoduuli


Asenna ja poista EventDeck ilman työkaluja.

Muovilattia pystyy laajenemaan ja kutistumaan riippuen lämpötiloista. Tämä ilmiö voi aiheuttaa lattian vääntymistä tai aaltoilua, palojen irtoamista tai muuta epätasaisuutta.

Vain Multiarenan tuotteilla on laajennusmoduuleja, jotka torjuvat lämpötilan vaihtelusta johtuvia suuria ongelmia. EventDeck:n laajenevat liitokset, samantapaiset kuin silloissa, rakennuksissa ja moottoriteillä, ovat ratkaisu tätä luonnollista liikehdintää vastaan.


EventDeck:n laajennusmoduulit mukautuvat lämpötilan muutoksiin.

Ennen kun EventDeck:n liitokset (Expansion Joint) tulivat markkinoille tapahtumien ja konserttien järjestäjät, stadionin johtajat ja muut järjestelyissä mukana olevat tahot joutuivat yksinkertaisesti hyväksymään ilmaston aiheuttamat muutokset.

ED-XJ:n kanssa tapahtumanjärjestäjät voivat luottaa siihen, että EventDeck kestää vuorokauden vaihtumisen aiheuttamat lämpötilamuutokset ilman vääntymisiä ja aaltoilua.

Turvamerkinnät


Ei työkaluja tai erityistaitoja – napsauta vain yhteen esiasennetut yksiköt.

EventDeck:n ulkoreunoihin on saatavilla vakiovärien lisäksi heijastava keltainen, jolla alueita voi rajata. Sillä merkitset selvästi turvalliset kulkureitit, esimerkiksi rullatuoleille ja vaunuille.

Stadionit ja areenat


Viimeistelyyn ja turvallisuuden lisäämiseksi – EventDeck:n kaltevat reunapalat.

Käyttämällä Multiarenan lattiaratkaisuja luot tiloistasi todellisia monitoimipaikkoja erilaisille tapahtumille. Ajattele, kuinka voit nostaa liikevaihtoasi järjestämällä tilaisuuksia alueilla, joita on aikaisemmin pidetty sopimattomina.

Multiarenan lattiaratkaisuilla voit muuttaa stadionit, jäähallit ja erilaiset maa-alueet konsertti- ja messupaikoiksi.

Tapahtumat ja teltanvuokraus


Täydellinen koulujen urheilukentille, tai ammattikäytössä oleville stadioneille!

Paranna liikevaihtoasi tarjoamalla markkinoille edullisia teltan lattioita, alueiden suojausta tai kulkuväyliä. Maa- ja lattiapintojen vauriot vähenevät minimiin ja tapahtumien kulkualustat pysyvät vakaina ja kuivina.

Kaikissa olosuhteissa


Teltanvuokraajat rakastavat EventDeck:a.

Oletko ajatellut mahdollisuuksiasi laajentaa alueidesi käyttöä kehittämällä toimialaasi? Kunnat, koulut, yritykset, museot, teemapuistot ja muut voivat käyttää nurmialueitaan tapahtumien ja muiden aktiviteettien järjestämiseen. Säästä ei tarvitse huolehtia, EventDeck:n avulla vieraat välttyvät vedeltä ja mudalta ja samalla nurmikot ja muut herkän pinnat pysyvät suojassa.

Toimitustiedot

EventDeck pakataan kerroksittain kuormalavoille.

Lavan koko 101.6cm x 121.92cm x 190.5cm – 92.9030m2

Kuorman sisältö


Tee tilastasi erityinen tapahtuma-alue EventDeck lattialla.

12.192m kuorma-auto     20 lavaa     1858.060m2

14.6304m kuorma-auto   24 lavaa     2229.672m2

16.1544m kuorma-auto   26 lavaa     2415.479m2

EventDeck toimitetaan kuormalavoilla, joiden mitat ovat 101.6cm x 121.92cm x 190.5cm. EventDeck moduulit ovat lavassa kokoonpanossa, jossa 3 x 12 moduulia on asennettu yhteen ja valmiina käytettäväksi. 20 jalan konteissa on n. 1100m2 valmista lattiaa, ja 40 jalan kontissa n. 2500m2.

Kontin sisältö

6.096m       20 FC Container       1146.423m2

12.192m     40 FC Container       2543.685m2

Valitse tarpeisiisi sopiva EventDeck:

Luonnonnurmen suojaamiseen: EventDeck 1

Vaativampaan käyttöön, harkitse myös näitä vaihtoehtoja:

UltraDeck 1 luonnonnurmen suojaamiseen
UltraDeck 2 tekonurmen suojaamiseen
ArmorDeck luonnon- tai tekonurmen suojaamiseen


Esiasennetut yksiköt pinotaan siististi kuljetusta ja varastointia varten.

Eventdeck